perjantai 4. huhtikuuta 2014

Soundtrack-haaste (Femina Ridens, 1/169)

En ole päivittänyt pitkään aikaan mitään, mutta ei se mitään. Katsotaan miten kauan jaksan kirjoitella yhtään mitään avoimen yliopiston opiskeluhommien sivussa, tällaiset kevyet pikkulätkäisyt saattavat mennäkin!

Parin minuutin älynväläyksen jälkeen päätin kuunnella Rateyourmusicista löytämäni genre-elokuvien 169 levyn listan läpi, järjestyksessä. En tiedä mikä on listan kirjoittajan listausjärjestys, ehkä vain summittainen mikä sattuu mieleen ensimmäisenä tulemaan, tuskin sillä kuitenkaan on isoa merkitystä. En aio arvostella levyjä erikseen, ellen satu erityisesti huomaamaan jotain merkittävää mainittavaa. En ole myöskään asettanut itselleni mitään aikarajoitusta listan läpikäyntiin. Lisäksi lista sisältää myös melkoisen läjän scoreja joita ei ole omalla koneella/Spotifyssa/kirjastossa. Ihan kaikkea ei kehtaisi ladata netistäkään, joten etsimisessä saattaa mennä hiven aikaa.

Ensimmäinen albumi Stunning Soundtracks For Trashy Movies -listalla on Stelvio Ciprianin Femina Ridens (usein käännetty nimelle "Frightened Woman"), jonka olen onneksi itsekin nähnyt. Pidän elokuvasta ja score kuulostaa edelleen tutulta.No, kuulostaapa lattealta. Jotenkin tässä ei nyt vielä ainakaan mikään hulluttelu tai skismoilu iske päälle, ehkäpä olen tottunut liian hyviin sitar-vetoisiin happoscoreihin.

Numero 1/169 siis korkattu!

Musajutun masterlista sijaitsee: TÄÄLLÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti