maanantai 8. kesäkuuta 2009

Päivitystauko?

Viime kirjoituksesta on tuhottomasti aikaa, tässä välillä olen tehnyt hanttihommia ja yrittänyt löytää uusia hommia. Harjoitteluun tungin jalkani, viidettä kuukautta valtion instanssissa, heinäkuusta eteenpäin pitäisi keksiä jotain uutta. Kiirusta on siis.

Työn alla tavalla tai toisella (siis mietinnässä muttei vielä näppäimistön alla) vaiheessa on ollut mietinnänpoikanen uusimmasta kauhuelokuvasta Saw:n ja gornon jälkeen käsittäen populaarin ranskalaisen ja amerikkalaisen viimeisimmät viitteet. Olen tämän ja viime vuoden puolella nipun uusia filkkoja, joissa on ydintä ja tyyliä, ehkä jopa asiaa. Mielenkiintoista pupellettavaa siis!

Toivoisin jo itsekin saavani jotain aikaiseksi, koska pitkään kirjoittamatta oleminen rapistaa päätä sen itsestäänselvyyden, eli kirjoitustason lisäksi. Tänään tosin posti putkatti kotiin Blood Ceremony Magazinen uusimman numeron, jossa on kaksi tekemääni leffa-arvostelua (kirjoitin neljä, mutta harmiksi juuri ne kaksi parempaa jäivät julkaisematta). Pitäisi vain yrittää kirjoittaa jotain laadukkaampaa kuin hampaat irvessä viimeisenä päivänä jo deadlinen jälkeen kolmijakoa jollain tutulla kaavalla.

Tulossa siis jotain ihan muuta, joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti