maanantai 15. huhtikuuta 2013

Vaihteeksi täysin vanhentuneita ilmoituksia

Night Visionsin Back to Basics -viikonloppu oli viime viikolla. Piti varmaan potkaista tätä blogia vähän nilkkaan ja hypettää hiven ohjelmistoa, mutta nyt kävi näin. Kävin katsomassa pidennetyn viikonlopun aikana yhteensä 13 elokuvaa (eräässä dokumenttislotissa oli kaksi lyhäriä), joista kaksi olin jo nähnyt aiemmin. Ehkä näistä on tulossa erillinen blogipostaus, ehkä ja joskus. Ohjelmassa oli uutuusleffojen lisäksi mm. uudelleenpyöräytyksenä The Room, epätodellisen hyvä huono elokuva.

Toinen ajankohtaisuus oli kirjoittamani juttu The Avengers -sarjasta Nörttityttöblogiin, jo useampi viikko sitten. Tässä kuussa olen julkaisemassa myös toisen jutun, elokuvien sijasta pääasiallisesti musiikista. Mutta siitä myöhemmin, nyt voi keskittyä hetkeksi taas John Steedin peffan tuijotteluun:


Seriously speaking, katsokaa kuitenkin mieluummin tuota alkuperäistä 1960-luvun tv-sarjaa kuin tuhoatte silmänne perin hirveällä 1998 tehdyllä leffalla. Tosin, elokuvan camp-arvo on aivan taatusti nousemassa tulevina vuosina ja onhan siinä ainakin yksi hieno kohtaus. Emma Peelin tai Cathy Galen kenkien vaihtamista ei taidettu edes sarjassa erotisoida yhtä törkeästi. Pysyköön elokuva siis hyllyssäni vaikka pelkästään tuon kohtauksen ansiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti