keskiviikko 12. syyskuuta 2007

Lässähdystä kerrakseen

Gradu on vieläkin tekemättä. Sivuja on tosin tullut vajaa kymmenen lisää oikean sivuasettelun myötä, mutta tekstiä ei. Sain hienoa palautetta Chydenius-instituutilta, mutten ole vielä vastannut siihen.

Teen noin kolme kertaa viikossa töitä sivussa rahoittaakseni tökkimiseni. Sivussa ei enää ole pahoja rahaongelmia, mutta sain ylläribonuksena ihmissuhdeongelmia joiden ratkaisua en itse todellakaan osaa.

Pidän tutkielmani aiheesta edelleen, saatan jopa saada jokseenkin järkeviä tuloksia. Tahtoisin olla vielä 24 valmistuessani maisteriksi. Mieluusti myös saisin suhteilusotkun kuntoon, päätyen onnelliseen loppuratkaisuun. Putkiaivoisuus on vain kovin hankaloittava tekijä, en pysty keskittymään kuin yhteen huoleen kerralla.

2 kommenttia:

  1. Suhdeongelmat ovat v-maisia, mutta nyrkkisääntö on, että liian ongelmaisista jutuista ei tuppaa tulla mitään. Silloin kun on oikeat ainekset, kaikki menee luonnonlain johdonmukaisuudella kohti oikeaa lopputulosta. --- tai siis enhän mä tiiä. --- Jotenkin vain kuulostaa siltä, että kahden oikean palasen kohdatessa kaiken tulisi sujua.

    t. jk ja kasa promilleja

    VastaaPoista
  2. Niin, unelmissahan kaikki toimisi ongelmitta. Tässä ei näytä. :(

    Jossain vaiheessa olikin tässä välissä kaikki olikin hetken kunnossa, sitten romahdin kun ei mikään tunnu toimivan vastapuolen angstien karkoittamiseen.

    VastaaPoista